Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Το «κλειδί» της Chelsea για Lukaku

O Romelu Lukaku έχει δηλώσει πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Everton και ήδη καθημερινά έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες για το μέλλον του, με πιθανότερο προορισμό την Chelsea.

Οι «μπλε» φαίνεται πως αναζητούν τη φόρμουλα ώστε να πάρουν το Βέλγο ξανά στο Stamford Bridge και σίγουρα δεν σκοπεύουν να δώσουν τα 100 εκ. λίρες που ζητούν οι «Toffees». Σκοπεύουν, όμως, σύμφωνα με την Evening Standard, να χρησιμοποιήσουν μια άλλη μέθοδο προκειμένου να αποσπάσουν το «ναι» της ομάδας.

Και εδώ εμπλέκεται ο Tammy Abraham. Ο νεαρός φορ της ομάδας έχει εντυπωσιάσει φέτος ως δανεικός στην Bristol City και έχει πετύχει 22 τέρματα, προσελκύοντας μεταξύ άλλων το ενδιαφέρον και του Ronald Koeman. Η Chelsea δεν επιθυμεί επ ουδενί να πουλήσει τον 19χρονο και εκείνο που μπορεί να συμβεί είναι να τον δώσει δανεικό στην Everton ώστε να πετύχει χαμηλότερη τιμή για τον Lukaku.

Πάντως, η Everton δεν παρουσιάζεται «θερμή» στο να παραχωρήσει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος την Chelsea καθώς οι δύο ομάδες δεν διατηρούν και τις καλύτερες των σχέσεων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *