Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Το πρόβλημα του Wilshere

O Dr Craig Roberts, επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών στην Bournemouth υποστήριξε ότι ο παίκτης καταρρέει συχνά λόγω του ότι είναι ιδιαίτερα επιρρεπής στους τραυματισμούς.

Ο Βρετανός μέσος, του οποίου το όνομα πριν κάποια χρόνια υποσχόταν πολλά, αυτήν την στιγμή βρίσκεται στα πρόθυρα να μην επανέλθει ξανά λόγω των πολλών τραυματισμών που είχε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο 25χρονος κεντρικός ο οποίος βρίσκεται στην βασική ομάδα της Arsenal από το 2008 και μετράει 105 συμμετοχές στην Premier League, αυτήν την στιγμή υπάρχουν μαύρα σύννεφα πάνω από το όνομα του στο Emirates και το μέλλον του με τους ‘’κανονιέριδες’’ είναι αβέβαιο

Η μετακίνηση του Wilshere με την μορφή δανεισμού έδωσε ελπίδες σε όλους ότι ο παίχτης θα επανέλθει και θα θυμίσει τον παλιό καλό του εαυτό. Παρότι όμως μέχρι τώρα έχει ξεκινήσει σε 19 παιχνίδια βασικός οι περισσότεροι στον Dean Court παραπονιούνται για την φυσική του κατάσταση.

O Roberts υποστήριξε ότι τα προβλήματα της φυσικής κατάστασης του Wilshere οφείλονται στους παλαιότερους τραυματισμούς του και ο ίδιος στην συνέντευξη είπε : ‘’O Jack είχε κατά καιρούς πολλούς τραυματισμούς. Είναι ένας παίχτης ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Εμείς γνωρίζαμε ότι ο παίχτης είχε να αγωνιστεί αρκετό καιρό και ήμασταν προβληματισμένοι με την προπόνηση που έπρεπε να ακολουθήσει ώστε να ηγείται στα παιχνίδια μας. Πραγματικά ήμασταν μπερδεμένοι με το τί πρέπει και τί δεν πρέπει να κάνουμε αλλά ο Jack απλά ήθελε να βγει έξω να προπονηθεί και να παίξει.’’

Νίκος Σπυρόπουλος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *