Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Crystal Palace,Aaron Wan-Bissaka,έζησε μία ονειρική στιγμή για τον  ίδιο,καθώς αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα εναντίον της Liverpool την Τετάρτη.

Ο νεαρός μπακ,μπήκε ως αλλαγή στο 59′ στον αγώνα ενάντια της Liverpool στα πλαίσια της Premier League Asia Τrophy και ήταν ο πρώτος του αγώνας με την 1η ομάδα των «Αετών».

Παρά την ήττα της ομάδας με σκορ 2-0 από την Liverpool,o Bissaka δήλωσε πως ήταν μια απίστευτη εμπειρία που αγωνίστηκε μπροστά σε 40.000 άτομα.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε είπε:«Βρίσκομαι πάνω από το φεγγάρι αυτήν την στιγμή καθώς ήταν κάτι που πάντα ονειρευόμουν από τότε που ήμουν παιδί και είμαι χαρούμενος που συνέβηκε  σήμερα.Μέχρι να μπω στον αγωνιστικό χώρο ήταν δύσκολα για εμένα καθώς είχα άγχος,αλλά από την στιγμή που πάτησα το πόδι μου ήμουν πολύ καλά.Είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου με την μπάλα στα πόδια, καθώς και αμυντικά αλλά και επιθετικά.Ήμασταν άτυχοι στο 2ο ημίχρονο,καθώς πέτυχαν ένα γκολ το οποίο μας έκανε να σκύψουμε το κεφάλι,αν και προσπαθήσαμε μέχρι τελευταίας στιγμής και ελπίζω την επόμενη φορά να σταθούμε πιο τυχεροί».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *