Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τρίτη και σημαντική προσθήκη για Birmingham

Την τρίτη της χειμερινή μεταγραφική προσθήκη ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα η Birmingham City, αποκτώντας τον μπακ της Middlesbrough, Emilio Nsue.

Ο 27χρονος δεξιός οπισθοφύλακας με καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα υπέγραψε συμβόλαιο τριάμισι ετών με τους Blues, δίχως να έχει γνωστοποιηθεί το ποσό που καταβλήθηκε στην Boro.

Ο τεχνικός της ομάδας, Gianfranco Zola, αναζητούσε έναν δεξιό μπακ, μιας και ο Jonathan Spector αναμένεται να αποχωρήσει με προορισμό την πατρίδα του και το MLS, και τελικά ο Nsue χρίστηκε ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Αμερικανού.

Ο Nsue ξεκίνησε την καριέρα του από την Ισπανία και την Mallorca και, έπειτα από δύο δανεισμούς σε Castellon και Real Sociedad, έκανε το βήμα για την Αγγλία και το Riverside. Με την Middlesbrough κατέγραψε συνολικά 80 εμφανίσεις, συμβάλλοντας στην άνοδο προς την Premier League, ενώ στην Birmingham θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 2.

Έτσι, έγινε η τρίτη μεταγραφή της Boro μετά τους Lukas Jutkiewicz και Craig Gardner που αποκτήθηκαν, επίσης από την Premier και τις West Brom και Burnley.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *