Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τρεις Άγγλους των Spurs θέλει ο Guardiola

Την αγγλική κοινότητα εντός της Manchester City θέλει να ενισχύσει το καλοκαίρι ο Pep Guardiola, βάζοντας στο στόχαστρο τρεις αστέρες της Tottenham.

Αυτό υποστηρίζει η Manchester Evening News, η οποία σε νέο της δημοσίευμα φέρει τον Καταλανό να έχει βάλει στο στόχαστρο τρεις ποδοσφαιριστές των «Spurs», τους Dele Alli, Kyle Walker και Danny Rose. Αυτή τη στιγμή, μόνο οι Raheem Sterling και John Stones αγωνίζονται τακτικά στους «Citizens» από Αγγλους, κάτι που θέλει να αλλάξει ο Guardiola από το καλοκαίρι.

Βέβαια, αντιλαμβάνεται κανείς πως πρόκειται για τρεις εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις και φαντάζει απίθανο η Tottenham να αποφασίσει να πουλήσει κάποιους εκ των κορυφαίων της παικτών. Πιο εύκολος στόχος για την City φαντάζει ο Walker, που ίσως με ένα καλό ποσό παραχωρούνταν από την ομάδα του, σε αντίθεση με τους Rose και (κυρίως) Alli, που δεν θέλουν ούτε να σκεφτούν να τους χάσουν οι «Spurs».

Εντωμεταξύ, οι τρεις αυτοί Άγγλοι διεθνείς παρακολουθούνται και από άλλους συλλόγους εντός και εκτός Αγγλίας, επομένως ακόμη και σε περίπτωση που ληφθεί η απόφαση για πώλησή τους, η City δεν παίζει μόνη της.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *