Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τρεις σημαντικές απουσίες για Liverpool

H Liverpool θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Leicester City για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, μετά τον αποκλεισμό με 2-0 από το Carabao Cup, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, όμως μάλλον θα έχει τρεις σημαντικές απουσίες.

Ο λόγος για τους βασικούς κεντρικούς αμυντικούς της, Joel Matip και Dejan Lovren, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν ούτε στο παιχνίδι της Τρίτης και αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, όπως και για τον Emre Can. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Jurgen Klopp, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου σημείωσε πως ο Κροάτης αμυντικός κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί, ενώ για τους Matip και Can υπογράμμισε ότι είναι επίσης αμφίβολοι και η συμμετοχή τους θα κριθεί τελευταία στιγμή.

«Δεν τρέχει κάτι σοβαρό με τον Dejan, όμως ήταν αρκετά σοβαρό ώστε να τον κρατήσει εκτός από τα δύο τελευταία ματς. Δεν έχει προπονηθεί και επομένως είναι αμφίβολος για το σαββατοκύριακο, πράγμα που δεν είναι πολύ καλό. Η κατάσταση με τους Matip και Can είναι εντελώς διαφορετική, έχουν κάποια θέματα από το προηγούμενο παιχνίδι και θα πρέπει να περιμένουμε. Ελπίζω να επιστρέψουν στις προπονήσεις σήμερα ή αύριο και έπειτα θα κρίνουμε», σημείωσε ο τεχνικός των «Reds».

Να σημειωθεί πως αν τελικά οι δύο κεντρικοί αμυντικοί δεν καταφέρουν να δώσουν το «παρών», τότε πιθανότατα τη θέση τους στο αρχικό σχήμα θα πάρουν ξανά οι Ragnar Klavan και Joe Gomez.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *