Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τριπλό «μπαμ» ψάχνει η Birmingham

Έτοιμος να ταράξει τα νερά στην Championship φέρνοντας τρία μεγάλα ονόματα του βρετανικού ποδοσφαίρου στην Birmingham είναι ο Harry Redknapp.

Ο τεχνικός των «blues» ευελπιστεί πως το επόμενο διάστημα θα έχει στο West Midlands τους Ashley Cole, Robbie Keane και Stewart Downing, χτίζοντας έτσι ένα σπουδαίο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Εικάζεται πως και οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι θετικοί στο ενδεχόμενο αυτό και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να πέσουν οι υπογραφές.

Δυσκολότερη εκ των τριών μοιάζει η περίπτωση του Cole, ο οποίος αγωνίζεται στην LA Galaxy και δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο μέχρι το Δεκέμβρη. Το ενδεχόμενο όμως να συνεργαστεί με τον Redknapp δεν τον αφήνει ασυγκίνητο, τη στιγμή που οι περιπτώσεις των Keane και Downing είναι πιο βατές.

Ο μεν Downing ανήκει ακόμη στη Middlesbrough και παρά το ενδιαφέρον ισπανικών ομάδων προς το πρόσωπό του, όπως η Malaga, η Levante και η Εspanyol, δείχνει να προτιμά την παραμονή του στην Αγγλία, ενώ ο Keane είναι ελεύθερος από τότε που έλυσε το συμβόλαιό του με την LA Galaxy και «ψήνεται» για την επιστροφή στο Νησί.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *