Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τριψήφιο budget στην Chelsea

Το ιλιγγιώδες ποσό των 100 εκατομμυρίων λιρών θα έχει στη διάθεση του ο Antonio Conte προκειμένου να σχεδιάσει το καλοκαίρι την Chelsea όπως θέλει.

Η Chelsea μπορεί να μην προχώρησε σε κάποια μετεγγραφική κίνηση τον Ιανουάριο, παρά μόνο την επιστροφή του Nathan Ake, όμως ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο μετεγγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Σύμφωνα λοιπόν με σημερινά δημοσιεύματα ο Roman Abramovich αναμένεται να διαθέσει το ποσό των 100 εκατομμυρίων λιρών προκειμένου να ενισχυθεί η Chelsea σε όλες τις θέσεις που επιθυμεί ο Antonio Conte. Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για τους μετεγγραφικούς στόχους του καλοκαιριού για τους Λονδρέζους.

Η Chelsea έχει στη λίστα της δύο επιθετικούς, τον Moussa Dembele και τον Alvaro Morata. Ο πρώτος μάλιστα ακούστηκε έντονα την τελευταία μέρα των μετεγγραφών για πιθανή μετακίνηση στην Chelsea ενώ το όνομα του Ισπανού συνδέθηκε με την Chelsea όταν υπήρξε το ενδιαφέρον για τον Diego Costa από την Κίνα. Παράλληλα, ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Virgil van Dijk, με τον Ολλανδό να είναι για πολλούς ο παίκτης που θα μπορέσει να «δέσει το κέντρο» της άμυνας της Chelsea.

Όπως και να έχει πάντως, ο Antonio Conte φαίνεται πως θα επιβραβευθεί το καλοκαίρι για τις φετινές του υπηρεσίες με ένα αρκετά υψηλό budget.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *