Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Υπάρχει ζωή στην Swansea

Η Swansea έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Fernando Llorente πήρε μία εύκολη επί της Sunderland με 3-0 και ξέφυγε από την τελευταία θέση.

Το σκορ ήταν 0-0 στο ημίχρονο όμως το γρήγορο πέναλτι του Siggurdson στο 50’ βοήθησε την Swansea, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Llorente, ο οποίος με δύο γκολ (55’-80’) διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να περνούν αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά του αγώνα και την Swansea να χάνει την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 12’ με τον Rangel να κάνει την παράλληλη μπαλιά από δεξιά, όμως ο Pickford βγήκε πρώτος και μπλόκαρε τη μπάλα.

Οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ με την Swansea να έχει τον έλεγχο του αγώνα αλλά η Sunderland είχε κλείσει όλους τους χώρους, όμως δυσκολευόταν να βγει στην αντεπίθεση.

Η πρώτη καλή στιγμή για τις «Μαυρόγατες» ήρθε στο 34’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ndong έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Barrow την πρόλαβε πριν καταλήξει προς το τέρμα του Fabianski και οι δύο ομάδες μπήκαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε με την Swansea να μπαίνει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 50’ ο Denayer ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι του, με τον διαιτητή να καταδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Ο Siggurdson ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Οι «Κύκνοι» ανέβασαν κατά πολύ την ταχύτητα τους και στο 55’ έφτασαν σε ένα δεύτερο γκολ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Llorente έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Pickford κάνοντας το 2-0.

Η Sunderland είχε πετάξει λευκή πετσέτα πλέον και οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο με τον Pickford να είναι ο μόνος διασωθέντας από την κακή εικόνα των «Μαυρόγατων».

Στο 80’ ο Montero κινήθηκε από τα αριστερά  και έβγαλε μία όμορφη σέντρα για τον Llorente, με τον Ισπανό να πιάνει μία όμορφη κεφαλιά.

 

Ενδεκάδες

Swansea: Fabianski, Rangel, Mawson, Amat, Taylor, Fulton, Sigurdsson, Britton, Barrow (Montero 76’), Routledge, Llorente (McBurnie 83’).

Sunderland: Pickford, Jones, Van Aanholt, Djilobodji, Kone, Pienaar (Manquillo 85’), Denayar, Ndong (Kirchoff 58’), Larsson (Januzaj 58), Anichebe, Defoe.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *