Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Υποστηρικτής του Ranieri ο Albrighton

Ο μέσος της Leicester Mark Albrighton τόνισε σε δηλώσεις του πως αυτός και οι συμπαίκτες οφείλουν να στηρίξουν τον προπονητή τους, καθώς η ομάδα αρχίζει να βρίσκει τη φόρμα της.

Οι «Αλεπούδες» έχουν κερδίσει τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένου του σαββατιάτικου 4-2 επί της Manchester City, αλλά έχουν ηττηθεί σε επτά.

Πλέον, έχουν αρχίσει να δημιουργούν μια διαφορά μεταξύ αυτών και των τελευταίων τριών της βαθμολογίας, με τον Albrighton να θεωρεί πως οι παίκτες οφείλουν να δείξουν πίστη στον προπονητή τους, ώστε στο μέλλον να αναρριχηθούν στα υψηλότερα σκαλοπάτια της Premier League.

Ωστόσο, τα ευχάριστα νέα της φετινής χρονιάς ήταν η πολύ καλή παρουσία της Leicester στο Champions League, καθώς η ομάδα επικράτησε σε όλα τα παιχνίδια πλην ενός, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην κορυφή του 7ου ομίλου. Με την κλήρωση της νοκ άουτ φάσης να πραγματοποιείτε τη Δευτέρα, ο Albrighton είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουν μια σπουδαία όπως η Real Μαδρίτης, η Bayern Μονάχου ή η Paris Saint-Germain.

Επόμενος αντίπαλος για τις «Αλεπούδες» είναι η Bournemouth, η οποία έχει εντυπωσιάσει τον Albrighton από τότε που ανέβηκε στην Premier League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγλου: » Για μένα, προσωπικά, το σκληρότερο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να εγκαταλείπεις ανθρώπους. Είτε πρόκειται τους για τους οπαδούς που έχουν πληρώσει τα λεφτά τους είτε την οικογένειά σου, τον προπονητή ή τον εαυτό σου, εάν εγκαταλείπεις ανθρώπους, πονάει και ο προπονητής δεν αποτελεί εξαίρεση στη συγκεκριμένη περίπτωση.  Πέρσι μας οδήγησε στην επιτυχία και χωρίς αυτόν, δε θα μπορούσαμε να πετύχουμε ό,τι κάναμε και για ό,τι μας έδωσε,οφείλουμε να ανταποδώσουμε την πίστη του. Ο προπονητής είναι φανταστικός για όλους μέσα στη Leicester, ακόμη και την πόλη ολόκληρη. Αυτό που πέτυχε πέρσι με μας ήταν εκπληκτικό και κάτι τέτοιο δε θα επαναληφθεί ποτέ. Οι άνθρωποι που λένε κάτι τέτοιο τόσο σύντομα μετά από όσα πέτυχε, είναι σίγουρα γελοίο και είμαι βέβαιος πως δε θα ανησυχήσει ιδιαίτερα για αυτό. Θέλει να παίζουμε όπως την περασμένη σεζόν και για αυτό θα επικεντρωθεί εκεί. Από κει και πέρα είναι στο χέρι εμάς των παικτών να του το ανταποδώσουμε και να μην τον εγκαταλείψουμε.  Έχει μιλήσει πολύ για το πνεύμα της ομάδας και εύκολο να το αποκτήσουμε ξανά, εάν κερδίζουμε κάθε βδομάδα. Όλοι στην ομάδα πρέπει να επικεντρωθούμε στην ίδια κατεύθυνση. Πλέον, θα είναι αποκλειστικά στο χέρι των παικτών. Είναι στο χέρι μας.

Για την παρουσία της ομάδας στο Champions League, είπε: » Είναι υπέροχο επίτευγμα. Ξέρω ότι οι άνθρωποι λένε ότι δεν ήμασταν στο δυσκολότερο όμιλο, αλλά για να είσαι εκεί πρέπει να νικήσεις αυτές τις ομάδες. Δεν υπάρχουν αδύναμοι, δε θα βρίσκονταν στη διοργάνωση αν ήταν. Η ήττα από την Porto μπαίνει στην άλλη πλευρά, αλλά σου αφήνει πικρή γεύση. Δε θέλουμε να χάνουμε με τέτοιο τρόπο, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί πνευματικά και να δούμε τη συνολική εικόνα της συμμετοχής μας. Πιθανώς, θέλω να παίξουμε με τη Real Μαδρίτης. Μου αρέσουν πολύ. Ποτέ δεν σκέφτεσαι ότι θα παίξεις με μια τέτοια ομάδα, οπότε θα ήθελα να τους αντιμετωπίσουμε, θα είναι εξαιρετικό. Κάθε σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία στη διοργάνωση. Είναι φανταστικές ομάδες και θα είναι μια ωραία κατάσταση με δύο αγώνες. Έχουμε αυτοπεποίθηση, να πάμε στους αντιπάλους μας και ελπίζουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. 

Τέλος για τον επόμενο αγώνα της ομάδας του, ανέφερε: » Από τότε που ανέβηκαν, έχουν δείξει ποδοσφαιρικό στυλ αλλά και τι στυλ ομάδας είναι. Τους αρέσει να παίζουν, είναι καλά οργανωμένοι και παίζουν εξαιρετικά κάποιες φορές. Ο προπονητής εκεί τους έχει οργανώσει και έχει δημιουργήσει μια ομάδα που ο ένας δουλεύει για τον άλλο, με οδηγό το πάθος που δείχνουν. Θα είναι σκληρό παιχνίδι, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε το πάθος και τη δύναμη που έχουν. Όλα θα κριθούν στο χορτάρι «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *