Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Υποψήφιος για βοηθός προπονητή στην εθνική Αγγλίας ο Holland

Μετά την φυγή του Sammy Lee από την θέση βοηθού προπονητή, ο Gareth Southgate έχει εκδηλώσει την επιθυμία του, να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο ο Steve Holland.

Τον βοηθό προπονητή της Chelsea Steve Holland, θέλει να εντάξει στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας ο Gareth Southgate, καθώς η θέση του βοηθού του είναι κενή, έπειτα από το τέλος της συνεργασίας του με τον Sammy Lee.

Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο εύκολα, γιατί στην μέση μπαίνουν και οι ‘’Μπλε’’, καθώς ο Holland είναι ένας από τους σημαντικούς συνεργάτες του Antonio Conte, πόσο μάλλον τώρα που η πορεία της Chelsea στο πρωτάθλημα είναι εκπληκτική, θέτοντας υποψηφιότητα για την κατάκτηση της Premier League καθώς είναι στην πρώτη θέση του πίνακα, με τρεις βαθμούς διαφορά από την τρίτη Arsenal.

Ο Southgate όμως μίλησε για τον πρώην συνεργάτη του στη εθνική Αγγλίας Sammy Lee λέγοντας  <<Τρέφω μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπο του, ενώ παράλληλα είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Από την άλλη όμως, θεωρώ σημαντικό για εμένα να φέρω την δικιά μου βοηθητική ομάδα, με τον Sammy να σέβεται απόλυτα την επιθυμία μου αυτή. Ενώ του είμαι ευγνώμον για την συνεργασία που είχαμε το διάστημα που ήμασταν μαζί και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον του.>>

Από την πλευρά του ο Sammy Lee είπε << Ευχαριστώ ειλικρινά την Αγγλική Ομοσπονδία για την ευκαιρία που μου έδωσε, ώστε να εργαστώ με την εθνική ομάδα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίχτες και το προσωπικό που με στήριξαν σε αυτή την φάση της καριέρας μου και θέλω να ευχηθώ σε όλους τα καλύτερα για το μέλλον τους. Ειδικότερα όμως θέλω να ευχηθώ στον Gareth να έχει πολλές επιτυχίες στο μέλλον με την ομάδα του.>>

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *