Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φήμες για ανταλλαγή Sissoko-Barkley

Μια ιδιαίτερη μεταγραφή που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η Mirror, εμπλέκοντας τις Everton και Tottenham Hotspur.

Όπως αναφέρεται, η ομάδα του Ronald Koeman ενδιαφέρεται ακόμη για τον Moussa Sissoko, ο οποίος το καλοκαίρι την απέρριψε για λογαριασμό των Spurs, και σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον «ντεφορμέ» φέτος, Ross Barkley ως αντάλλαγμα.

To δημοσίευμα τονίζει ότι η αξία και των δύο ποδοσφαιριστών κυμαίνεται στα ίδια στάνταρ, δηλαδή περίπου στα 30 εκ. λίρες, κάτι που διευκολύνει μια πιθανή ανταλλαγή, ενώ λογικά και οι δύο προπονητές δεν θα ήταν αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πάντως, τα πράγματα περιπλέκονται λίγο λόγω της επικείμενης μετακίνησης ενός άλλου μέσου, του Morgan Schneiderlin, στο Goodison Park (σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο), καθώς αν ολοκληρωθεί τελικά η εν λόγω μεταγραφή, δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό ο Koeman να προβεί και σε άλλη κίνηση.

Από τη μεριά του, και ο Mauricio Pochettino δείχνει να εμπιστεύεται ακόμη τον Sissoko, παρά το κακό του ξεκίνημα, και δεν φαίνεται διατεθειμένος να τον παραχωρήσει μόλις πέντε μήνες αφότου τον απέκτησε, ωστόσο η προοπτική του να αποκτήσει έναν από τους καλύτερους Άγγλους επιτελικούς μέσους λογικά δεν τον αφήνει ασυγκίνητο.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *