Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φήμες για πρόταση εξαγοράς της Liverpool

Κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ώρες στη Liverpool μιας και σημερινό δημοσίευμα κάνει λόγο για πρόταση εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Σαν… κεραυνός εν αιθρία έσκασε πριν λίγη ώρα δημοσίευμα που θέλει Κινεζικό Fund να ενδιαφέρεται για την απόκτηση της Liverpool.

Σύμφωνα με tweet γνωστού Άγγλου δημοσιογράφου υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς Κινέζων για την απόκτηση των μετοχών των «Κόκκινων» και μάλιστα δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του έτους να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία. Μάλιστα, το ποσό της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές μπορεί να φτάσει μέχρι το 1 δισεκατομμύριο λίρες.

Βέβαια πάνω σε αυτό το ρεπορτάζ πρέπει να τονισθεί ότι ο σημερινός ιδιοκτήτης της Liverpool, John Henry, έχει τονίσει κατά καιρούς ότι δεν προτίθεται να παραχωρήσει τις μετοχές του, βέβαια με ένα τέτοιο ποσό είναι σχετικά δύσκολο να αρνηθεί. Παράλληλα έχει διαψεύσει πως δεν υπάρχει καμία πρόταση εξαγοράς της ομάδας, όμως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Φυσικά θα πρέπει η FSG (Fenway Sports Group) να περάσει από όλους τους οικονομικούς ελέγχους της FA προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει μετοχές μίας ομάδας της Premier League.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *