Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φήμες για Pjanic στη Chelsea

Φήμες για Pjanic στη Chelsea

Σύμφωνα με τον πρώην διευθυντή της Juventus, Luciano Moggi, ο Miralem Pjanic θα μετακινηθεί στο Stamford Bridge αυτό το καλοκαίρι!

Ο 28 χρονών Βόσνιος πήγε στο Τορίνο προερχόμενος από τη Roma το 2016 αντί 32 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Max Allegri μεταμόρφωσε τον Pjanic που είχε ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Metz, βάζοντας τον να παίζει πιο πίσω, σε σχέση με τη Roma, και ο παίκτης άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο κέντρο της Juventus, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που η απουσία του να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή.

Έχει παίξει επίσης 78 φορές για την Εθνική του και θεωρείται ένας από τους καλύτερους σπεσιαλίστες στα χτυπήματα φάουλ.

Πέρυσι είχε σημειώσει 7 τέρματα ενώ είχε και 14 assists στους αγώνες που έπαιξε για την Juventus, σε όλους τους θεσμούς.

Αναφορές τελευταία από Ισπανία και Γαλλία έλεγαν ότι ο παίκτης είχε πιάσει το μάτι των Real Madrid και Barcelona, και μάλιστα ειδικά οι τελευταίοι πιθανόν να τον σκέφτονταν ως αντικαταστάτη του Andres Iniesta.

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο μόνο για την Αγγλία ως πιθανό προορισμό του Pjanic με τις υποψήφιες ομάδες να είναι οι Chelsea και Manchester City.

Ο Moggi ανέφερε την Chelsea στο IIBianconero ως σίγουρο προορισμό του παίκτη, σε συνέντευξη που έδωσε και θα πρέπει να συνδέεται ίσως με την πιθανή αντικατάσταση του Conte από τον Maurizio Sarri.

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Αγγελάκης

Φήμες για Pjanic στη Chelsea

Φήμες για Pjanic στη Chelsea

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *