Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Φευγάτος» ο Chadli

«Παρελθόν» από τη West Brom ίσως αποτελέσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου ο Nacer Chadli, ο οποίος φέρεται να έχει στα χέρια του προτάσεις από δύο ομάδες της Premier League.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TEAMtalk, Swansea και Leicester έχουν βάλει στο στόχαστρο τον εξτρέμ των «Baggies» και ετοιμάζονται να καταθέσουν προσφορές για την απόκτησή του. Η μεν Swansea αναζητά το διάδοχο του Gylfi Sigurdsson, ο οποίος αποχώρησε έναντι ενός τεράστιου ποσού για την Everton, ενώ η Leicester πιθανότατα τον θέλει για να είναι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο σε ό,τι αφορά τον Riyad Mahrez, παρότι ως τώρα ο Αλγερινός φαίνεται πως θα παραμείνει στην ομάδα.

Ο Chadli πέρυσι έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της West Brom όταν αποκτήθηκε από την Tottenham, ωστόσο φέτος μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό στην Premier League. Και ενώ η ομάδα του Tony Pulis ζητά περίπου 25 εκατομμύρια λίρες για την πώλησή του, οι δύο ομάδες δεν δείχνουν ως τώρα διατεθειμένες να δώσουν αυτό το ποσό.

Να σημειωθεί πως ο Βέλγος έχει προτάσεις και εκτός Αγγλίας όμως δείχνει να προτιμά την παραμονή του στο Νησί, ενώ πέρυσι ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν ωστόσο στη συνέχεια ένας τραυματισμός στο γόνατο τον κράτησε μακριά από τον καλό του εαυτό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *