Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φεύγει από την Arsenal o Gabriel

«Παρελθόν» από την Arsenal αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες ώρες ο Gabriel Paulista, αφού πρόκειται να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τη Valencia.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τις «νυχτερίδες» για τη μετακίνησή του στο Mestalla, σε μια μεταγραφή το κόστος της οποίας θα φτάσει τα 10 εκατομμύρια λίρες. Ήδη ο Arsene Wenger είχε δηλώσει αρκετές φορές ότι αρκετοί παίκτες πρέπει να αποχωρήσουν από την ομάδα του αφού υπάρχει υπεραριθμία, και ο Gabriel είναι εκείνος που θα ακολουθήσει τους Yaya Sanogo και Wojciech Szczesny στην έξοδο.

Ο 26χρονος αμυντικός δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στους ρυθμούς της Premier League την τελευταία διετία και δεν κέρδισε ποτέ μια θέση βασικού στα πλάνα του προπονητή του. Η Arsenal τον είχε αποκτήσει το 2015 από την Villareal, δαπανώντας τότε 11,3 εκατομμύρια λίρες.

Να σημειωθεί πως τον Gabriel ενδέχεται να ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές εκτός Emirates, όπως ο Carl Jenkinson, ο Kieran Gibbs, ο Calum Chambers και ο Lucas Perez.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *