Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φεύγει από τη Hull, μένει στην Premier o Marco Silva;

Τρεις ομάδες από την Premier League φέρονται να έχουν βάλει στο στόχαστρο τον νυν τεχνικό της Hull City, Marco Silva, του οποίου οι επιδόσεις μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικές.

Ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος παρέλαβε την ομάδα του καταρρακωμένη και είναι έτοιμος να κάνει το θαύμα διατηρώντας την στην κατηγορία, φημολογείται πως θα έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες όπως η Watford, η Southampton και η West Ham. Αυτό βέβαια, σε περίπτωση που οι προαναφερθέντες σύλλογοι αποφασίσουν να προβούν σε αλλαγή προπονητή, μιας και δεν τα πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά φέτος.

Η Hull από τη μεριά της είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον Silva στο τιμόνι της, όμως το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος της σεζόν και δεν είναι στο χέρι της. Σύμφωνα με την Telegraph, τόσο ο Walter Mazzarri όσο και ο Claude Puel πασχίζουν να κρατήσουν τις θέσεις τους, μιας και οι διοικήσεις των ομάδων τους δεν έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένες από τα αποτελέσματα.

Στην περίπτωση του Slaven Bilic, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, μιας και η West Ham πραγματοποίησε μια ομολογουμένως κακή σεζόν φέτος, όμως ο Κροάτης δείχνει να έχει για την ώρα την εμπιστοσύνη της διοίκησης.

Επιπλέον, ενδιαφέρον για τον Silva υπάρχει και εκτός Αγγλίας, με τα δημοσιεύματα να τον φέρουν στο στόχαστρο της Porto.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *