Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φλερτάρει με United ξανά

Το μπαμ του καλοκαιριού αναμενόταν μεγάλο. Ο σύλλογος της Manchester United ήταν διατεθειμένος να ρίξει στο τραπέζι μια τεράστια πρόταση και να πάρει το νέο της 7. Και αν έφτασε πολύ κοντά, το ban της Atletico για αγορά παίκτη ήταν που κόστισε τη μεταγραφή Griezmann.

 

Πολλά είχαν γραφτεί το φετινό καλοκαίρι για την μετακίνηση του Γάλλου άσσου στον σύλλογο της Manchester United. Πολλοί μάλιστα μιλούσαν για έτοιμη συμφωνία όμως στο τέλος ο Αγγλικός σύλλογος δεν κατάφερε να τον αποκτήσει εξαιτίας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Μπορεί λοιπόν ο Griezmann να βρίσκεται ακόμη στην Atletico Madrid και να δηλώνει πως με χαρά αγωνίζεται εκεί, δεν διστάζει όμως να πετάξει και της σπόντες του πως Manchester μεριά. Ο Γάλλος δεν φαίνεται να έχει ξεχάσει την πρόταση του Αγγλικού συλλόγου αλλά ούτε να την έχει ξεγράψει οριστικά. Με τις φήμες να ξαναφουστώνουν για πιθανή μεταγραφή του το καλοκαίρι, μέσω της αυτοβιογραφίας του απάντησε μάλλον…διπλωματικά αλλά με πολλά υπονοούμενα.

«Τον Ιούνιο έκανα επέκταση του συμβολαίου μου. Είμαι δεμένος να παραμείνω στο κλαμπ μέχρι το 2022.»

«Αν και μπορεί να μου λείπουν οι τίτλοι, έχω τα πάντα εδώ που μπορούν να με κάνουν χαρούμενο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα αποχωρήσω κάποια στιγμή.»

«Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση ακόμη, καθώς αυτό εξαρτάται από πολλά. Δεν έχω τίποτα ενάντια στην Αγγλία, εκτός από τον καιρό. Η Manchester United είναι μια πιθανότητα.»

«Όσο και να επαναλαμβάνω ότι είμαι χαρούμενος στην Atletico, έχω έναν σπουδαίο προπονητή και καλούς συμπαίκτες, με ρωτούν συνεχώς για το μέλλον μου. Δεν αποκλείω τίποτα. »

Ο παίκτης παρότι δηλώνει συνέχεια ευχαριστημένος στην Ισπανία, συνεχώς συνδέεται με μετακίνηση στην Manchester United εξαιτίας των δηλώσεων του πως μια πιθανότητα μετακίνησής του εκεί θα ήταν 6/10 αλλά και εξαιτίας της πολύ καλής του σχέσης με τον σούπερσταρ Pogba.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *