Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φοβάται ο Herrera την αποχώρηση De Gea

Ο De Gea, είχε έρθει πολύ κοντά στην Real Madrid το 2015, αλλά οι Μαδριλένοι είναι έτοιμοι να επανέλθουν για εκείνον το καλοκαίρι.

Ο συμπαίχτης του David De Gea στην Manchester United, Ander Herrera, παραδέχτηκε ότι ο De Gea μπορεί να φύγει από το Manchester μετά το τέλος της σεζόν.

Αν και ήταν ένα βήμα πριν την Μαδρίτη, ένα φαξ ήταν ικανό να ακυρωθεί η μεταγραφή και ο Ισπανός να μείνει στο Old Trafford. Παρόλα αυτά οι »Los Blancos» πιθανόν να κινηθούν για αυτόν το καλοκαίρι καθώς η απαγόρευση μεταγραφών για αυτούς τελειώνει το καλοκαίρι.

Ο Herrera που αυτήν την στιγμή βρίσκεται μαζί με τον De Gea, στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας.

Ο Herrera σε συνέντευξη που παραχωρήθηκε αναφέρθηκε στον συμπαίχτη και συμπατριώτη του λέγοντας : »Τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο.Προσπάθησα να μην φέρω στην επιφάνεια το θέμα »De Gea». Είναι δύσκολο γι’ αυτόν την μία να βρίσκεται σε 1 μέρος και την άλλη μέρα σε άλλο. Παρόλα αυτά έμαθε πολλά από αυτό, τον έκανε πιο ώριμο και εγώ προσωπικά θέλω να συνεχίσει να ενισχύει την αμυντική γραμμή της Manchester United. Πραγματικά ελπίζω να μείνει αλλά όπως είπα και πριν τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *