Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Φρενάρει» η Tottenham για Zaha

«Φρένο» στις προσπάθειες της Tottenham να αποκτήσει τον Wilfried Zaha από την Crystal Palace φαίνεται πως έχει βάλει η επιλογή του παίκτη να αλλάξει εθνικότητα.

Οι «Spurs» ήδη από το περασμένο καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα θερμοί και πίεζαν για την απόκτηση του Zaha, για τον οποίο κατέθεσαν και προσφορά η οποία απορρίφθηκε. Ο Mauricio Pochettino φαίνεται πως αποτελεί ακόμη μεγάλο θαυμαστή του 24χρονου, όμως η επιλογή του να επιλέξει την Εθνική Ακτής Ελεφαντοστού έναντι της Αγγλίας φαίνεται πως αποτελεί εμπόδιο, σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο.

Και αυτό διότι, όπως και φέτος, κάθε δύο χρόνια διοργανώνεται το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το οποίο μάλιστα διεξάγεται μεσούσης της σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του θα αναγκάζεται να τον χάνει για περίπου ένα μήνα με έξι εβδομάδες, σε ένα κρίσιμο μάλιστα σημείο της σεζόν, κάτι που αποτελεί τροχοπέδη στις υποχρεώσεις της.

Έτσι, ο Pochettino θα επιχειρήσει να πείσει τον πρόεδρο της ομάδας, Daniel Levy, πως το εν λόγω εμπόδιο δεν είναι σημαντικό, ενώ την ίδια στιγμή η Palace ετοιμάζεται να προσφέρει νέο, βελτιωμένο συμβόλαιο στον Ιβοριανό εξτρέμ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *