Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Χάνει την Εθνική ο Antonio

Άσχημα μαντάτα για τον μεσοεπιθετικό της West Ham, τον Michail Antonio, καθώς όπως έγινε γνωστό, θα χάσει τα παιχνίδια της Εθνικής Αγγλίας με Λιθουανία και Γερμανία, για τα οποία βρισκόταν στην αποστολή.

Ο 26χρονος άσος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Ham με την Leicester το σαββατοκύριακο και χθες ο σύλλογος ανακοίνωσε πως δεν θα δώσει τελικά το «παρών» ο παίκτης στα κρίσιμα αυτά ματς. Ο Antonio έχει κληθεί ήδη δύο φορές στα «Τρία Λιοντάρια» ωστόσο δεν έχει προλάβει ακόμη να κάνει ντεμπούτο και θα χρειαστεί να περιμένει κι άλλο.

«Ο Michail Antonio αποσύρθηκε από το ρόστερ της Αγγλίας έπειτα από συμβουλή τόσο του ιατρικού επιτελείου των «Hammers» όσο και της Αγγλίας και θα παραμείνει στο Rush Green κατά τη διάρκεια των διεθνών υποχρεώσεων», ήταν η επίσημη ανακοίνωση της West Ham.

Να σημειωθεί πως δεν ανακοινώθηκε κάποιος παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Antonio στο ρόστερ του Gareth Southgate, όμως υπάρχουν ήδη οι Adam Lallana, Jesse Lingard, Alex-Oxlade Chamberlain, Nathan Redmond και Raheem Sterling.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *