Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Χάρηκε με την απόδοση του Roberts o Guardiola

O Patrick Roberts άνοιξε το σκορ για τη Celtic στο 1-1 με την Manchester City, από την οποία είναι δανεικός στους Bhoys, αφού στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στον αγγλικό σύλλογο. Ο τεχνικός της City, Pep Guardiola, ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση του παίκτη που θα έχει στη διάθεση του τη νέα σεζόν δηλώνοντας: «Έχει προοπτική, χάρηκα με την εμφάνιση του, θα μιλήσουμε για το μέλλον του στο τέλος της σεζόν, γνωρίζουμε την ποιότητα του, αλλά η απόφαση δεν έχει να κάνει με ένα παιχνίδι αλλά με μία σεζόν.»

Ο 19χρονος Roberts πήγε στη City από τη Fulham in τον Ιούλιο του 2015 αντί του ποσού των 12 εκατομμμυρίων λιρών. Δόθηκε δανεικός για 18 μήνες στη Celtic τον περασμένο Γενάρη και από το τότε έχει σημειώσει 10 γκολ πραγματοποιώντας μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις.

«Είναι μεγάλο ταλέντο και στο σωστό μέρος αυτή τη στιγμή της καριέρας του, είμαι βέβαιος ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα στη Manchester City. Θα επιστρέψει το καλοκαίρι κι ο Pep με το προσωπικό του θα τον δει από κοντά, αλλά νομίζω ότι θα είναι ικανοποιημένοι με αυτά που έχουν δει» δήλωσε ο τεχνικός των Bhoys, Brendan Rodgers.

Πηγή: forcelticandscotland.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *