Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Χ»αρούμενες παρά την ισοπαλία

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Bournemouth με την Watford με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 και να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Η Watford κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές στο σκορ με τους Kabasele και Deeney, όμως η Bournemouth βρήκε τις απαντήσεις που ήθελε στα γκολ των King και Afobe. Οι δύο ομάδες μπορεί να πάλεψαν με τη νίκη, όμως δεν μπορεί να πει κανείς πως φεύγουν απογοητευμένες με το βαθμό της ισοπαλίας.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να κρατήσουν κλειστές τις άμυνες τους. Η Bournemouth ήταν αυτή που αποκτούσε σιγά σιγά τον έλεγχο με την Watford να παίζει το αγαπημένο της παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήρθε στο 14′ όταν ο Wilshere βρέθηκε έξω από την περιοχή, έβγαλε μια ψηλή μπαλιά για τον Fraser με τον τελευταίο να πιάνει την κεφαλιά όμως ο Gomes μπλόκαρε σχετικά εύκολα τη μπάλα.

Η απάντηση για τις «Σφήκες» ήρθε με τον ιδανικότερο τρόπο καθώς στο 24′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Capoue έπιασε την πρώτη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, και από κοντά ο Kabasele άνοιξε το σκορ για την ομάδα του κάνοντας το 0-1.

Τα «Κεράσια» προσπάθησαν να απαντήσουν και, όμως η κατοχή της μπάλας δεν είχε ουσία με την Watford να βγάζει αντεπιθέσεις και στο 31΄ο Cleverley βρέθηκε σε θέση βολής έξω από την περιοχή, δοκίμασε το συρτό σουτ, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Boruc, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο για την Watford και στο 48′ ήρθε η ισοφάριση με τον King να εκμεταλλεύεται τη σέντρα από τον Stanislas από δεξιά και από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του.

Η χαρά όμως δεν έμεινε στα πρόσωπα των γηπεδούχων για αρκετή ώρα. Στο 64′ συγκεκριμένα, ο Deeney έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και «σκότωσε» τον Boruc κάνοντας το 1-2 για την ομάδα του.

Η Bournemouth δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 82′ μετά από συρτή σέντρα από την άμυνα ο Afobe μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με ωραίο πλασέ από αριστερά νίκησε τον Gomes και έκανε το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ενδεκάδες

Bournemouth: Boruc; Daniels, Cook, Smith, Mings; Fraser, King, Stanislas, Surman, Wilshere; Wilson.

Watford: Gomes, Kaboul, Prödl, Britos; Kabasele, Cleverley, Doucouré, Capoue, Holebas; Deeney, Okaka.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *