Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Χαρούμενος ο Iheanacho

Την ικανοποίηση του για το γκολ που πέτυχε χτες στον αγώνα κόντρα στην Celtic έδειξε μέσω των social media ο Kelechi Iheanacho.

Η Manchester City μπορεί να μην κατάφερε χτες να πάρει το βαθμολογικό «τρίποντο» (χωρίς βέβαια να υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο), όμως βγήκε κερδισμένη από την εμφάνιση του Iheanacho.

Η City μετά τη χτεσινή ισοπαλία τερμάτισε και τυπικά στη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από την Barcelona, και θα περιμένει τον αντίπαλο της στην προσεχή κλήρωση, αντίπαλος ο οποίος θα έχει τερματίσει στην πρώτη θέση κάποιου ομίλου του Champions League.

Ο Νιγηριανός επιθετικός των «Πολιτών» αποτελεί ένα μακροπρόθεσμο περιουσιακό στοιχείο της City και ο ίδιος έδειξε με τη χτεσινή του εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε, ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα έδειξε και την ικανοποίηση του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter γράφοντας:

«Εξαιρετική εμφάνιση από όλη την ομάδα σήμερα (ενν. χτες) και είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα. Συγκεντρωνόμαστε τώρα στον επόμενο αγώνα».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *