Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Χαρούμενος ο Sigurdsson

O ποδοσφαιριστής της Swansea, Gylfi Sigurdsson, δηλώνει πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται στην ομάδα και πως δεν έχει σκοπό να φύγει, εκτός και αν η ομάδα τον πουλήσει.

Ο Sigurdsson έχει μία εξαιρετική σεζόν, έχοντας πετύχει 9 γκολ και είναι λογικό να έχει κινήσει πολλών το ενδιαφέρον όπως της Everton.

O Sigurdsson έχει ανανεώσει μέχρι το 2020 με τους «Swans» και σε συνέντευξη που παραχώρησε είπε:«Υπέγραψα νέο συμβόλαιο μέχρι το 2020 το καλοκαίρι και αυτήν την στιγμή μου μένουν 3 χρόνια.Επομένως είναι στα χέρια του συλλόγου αν θέλει να με πουλήσει.Προσωπικά ήμουν πολύ χαρούμενος και την χρονιά που ήμουν δανεικός εδώ όπως και τα τελευταία 3 χρόνια.Δεν προσπαθώ να φύγω,δεν είμαι απεγνωσμένος για να πάω οπουδήποτε.Δεν με απασχολεί τι λέει ο κόσμος γύρω μου».

Όσον αφορά για τον προπονητή του ο ίδιος είπε:«Το προπονητικό team είναι εξαιρετικό και ο Paul ξέρει τι κάνει.Μπορείς να το δεις από την πρώτη μέρα.Είναι εξαιρετικός και κατάφερε να αλλάξει την διάθεση,την ατμόσφαιρα και την αισιοδοξία της ομάδας.Πιστεύω πως όσο καιρό είναι εδώ, ο σύλλογος θα είναι σε καλά χέρια».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *