Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Χαρούμενος που επέλεξε Chelsea o Willian

Ο Βραζιλιάνος μέσος βρέθηκε κοντά στην Tottenham το 2013, αλλά τώρα εξήγησε πως είναι ευτυχισμένος με την απόφασή του να επιλέξει το Stamford Bridge.

Ο 28χρονος παίκτης είχε σχεδόν συμφωνήσει με τους «Spurs», αλλά η προσφορά της Chelsea τον έφερε στην άλλη πλευρά του Λονδίνου, με το Willian να μη μετανιώνει που αποδέχτηκε την πρόταση.

Ο Willian ανέφερε πως είχε όνειρο να αγωνιστεί στους μπλε και για το λόγο αυτό άρπαξε την ευκαιρία. Ήταν δύσκολο για εκείνον να αλλάξει γνώμη την τελευταία στιγμή, αλλά εφόσον δεν είχε υπογράψει, μπόρεσε να αλλάξει την επιλογή του. Μάλιστα, σε μια κακή περσινή σεζόν για την Chelsea, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Willian: » Δεν ξέρω πως να εξηγήσω το εξηγήσω αυτή τη στιγμή. Αλλά ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου να υπογράψω με την Chelsea, καθώς ήταν όνειρό μου να έρθω εδώ. Όταν ήρθα, ήμουν πολύ χαρούμενος να παίζω με την Chelsea, να κερδίσω τίτλους εδώ και ακόμη είμαι χαρούμενος. Ναι ήταν δύσκολο. Αλλά δεν υπέγραψα με την Tottenham. Όταν την τελευταία στιγμή με κάλεσε η Chelsea, τους είπα συγγνώμη αλλά θα πάω στην Chelsea, είναι το όνειρό μου. Πρέπει να πάω εκεί. Δε με νοιάζει. Πηγαίνω εκεί «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *