Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Χασμουρήθηκε και τώρα κινδυνεύει

Δεν δείχνει να αστειεύεται ο Conte αφού μετά το τελευταίο φιάσκο με τη Roma φαίνεται να τα έχει πάρει στο κρανίο. Μπορεί η μια αφορμή να είναι η ήττα, αλλά η άλλη είναι η συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου παίκτη.

 

Σύμφωνα με την Telegraph ο Conte είναι φανερά εκνευρισμένος με την κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδας του. Μάλιστα πολλά μέσα μιλούν ακόμη και για ‘κράξιμο’ κατά τη διάρκεια της προπόνησης στους παίκτες που δεν φαίνεται να αποδίδουν με τον τρόπο που επιθυμεί ο Ιταλός τεχνικός. Πάνω λοιπόν σε κάποια μάλλον νευρική κουβέντα που είχε με τους παίκτες του, πάντα σύμφωνα με το Αγγλικό μέσο, ο Kenedy δεν δίστασε να…χασμουρηθεί. Αυτό φαίνεται να εξόργισε ακόμη περισσότερο τον Conte που ήδη δεν τα πήγαινε καλά με τον νεαρό παίκτη.

Να υπενθυμίσουμε πως τον ανάγκασε να γυρίσει πίσω στην Αγγλία κατά τη διάρκεια των pre-season φιλικών στην Κίνα εξαιτίας μια κακής ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Και μπορεί ο παίκτης να προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να μπει στα πλάνα του Ιταλού για τη νέα σεζόν μετά τον περσινό δανεισμό του στη Watford, με αυτά όμως που κάνει κινδυνεύει και η θέση του ακόμη και στο σύλλογο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *