Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Χρυσάφι» στον Nasri από Κίνα

Έτοιμη να καταθέσει ένα τεράστιο ποσό προκειμένου να κάνει δικό της τον Samir Nasri ετοιμάζεται να καταθέσει η κινεζική Shanghai Shenhua, σύμφωνα με πηγές της Sun.

Ο μέσος της Manchester City, που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός στη Sevilla, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Pep Guardiola για τη νέα σεζόν, ενώ το μέλλον του εξακολουθεί να παραμενει στον «αέρα». Και αυτό διότι οι «Citizens» ζητούν ακατέβατα 12 εκατομμύρια λίρες για την πώλησή του, ποσό που δεν προτίθεται να δαπανήσει η ισπανική ομάδα προκειμένου να τον αποκτήσει σε μόνιμη βάση.

Η Shanghai, λοιπόν, φέρεται να προσφέρει στο Nasri περίπου 275.000 λίρες εβδομαδιαίως εφόσον αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα, ενώ είναι και η ομάδα η οποία πριν μερικούς μήνες έκανε τον Carlos Tevez τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Οι Κινέζοι δεν φείδονται χρημάτων και αυτή τη στιγμή ίσως είναι και η μόνη ομάδα που θα πλήρωνε τα χρήματα αυτά που αξιώνει η City για τον Γάλλο.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο 29χρονος θα εξετάσει προσεκτικά τις επιλογές του, μιας και ήδη έχει εκφραστεί έντονο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του από την Τουρκία (Galatasaray, Besiktas), όσο και από την AC Milan.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *