Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Χτυπάει» δεύτερο παίκτη της City η West Ham

Μόλις μερικά εικοσιτετράωρα μετά την απόκτηση του Pablo Zabaleta ως ελεύθερου από την Manchester City, η West Ham ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για έναν ακόμη παίκτη των «Citizens».

O λόγος για τον Kelechi Iheanacho, που σύμφωνα με πηγές του έγκυρου Sky Sports έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των «Hammers» οι οποίοι βρίσκονται σε αναζήτηση καθαρόαιμου επιθετικού. Ο Iheanacho κοστολογείται από την ομάδα του στα 20 εκατομμύρια λίρες, ενώ φημολογείται πως υπάρχουν και άλλες ομάδες της Premier League οι οποίες καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Ο 20χρονος άσος έχει χάσει τη θέση του στα βασικά πλάνα του Pep Guardiola μετά την άφιξη του Gabriel Jesus, καθώς έχει μπροστά του φυσικά και τον Sergio Aguero, και φαίνεται πως δεν υπολογίζεται μέχρι στιγμής από τον προπονητή του. Μάλιστα, έχει να ξεκινήσει βασικός σε ματς της City από τις 2 Ιανουαρίου, ενώ εικάζεται ότι οι «Citizens» θα προτιμούσαν να τον παραχωρήσουν δανεικό.

Να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Iheanacho έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο Μάντσεστερ και να παλέψει για τη θέση του. Στη West Ham από την άλλη, δεν είναι ικανοποιημένοι από τους Andy Carroll και Diafra Sakho, που ήταν τραυματίες στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, και βλέπουν στο πρόσωπο του νεαρού Νιγηριανού αυτό που αναζητούν τόσο καιρό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *