Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Χτυπάει» εξτρέμ-ταλέντο από Γαλλία η West Ham

Ένα όνομα που δεν είχε ξανακουστεί ως τώρα φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο ο Slaven Bilic για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του.

Σύμφωνα με τη γαλλική έκδοση του Goal.com, η West Ham κατέθεσε προσφορά ύψους 8,7 εκατομμυρίων λιρών για τον εξτρέμ της Caen, Yann Karamoh. Όπως αναφέρεται, η ομάδα του έχει βάλει πωλητήριο στον 18χρονο άσο, ο οποίος φέτος είχε μια πραγματικά γεμάτη σεζόν στη Ligue 1, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Και αυτό διότι το συμβόλαιό του εκπνέει σε μόλις ένα χρόνο από τώρα και η Caen δεν θέλει να τον χάσει ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι. Έτσι, τον έχει βάλει στη λίστα προς πώληση, ενώ πλην των «Hammers» ενδιαφέρεται και η γερμανική RB Leipzig. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε συνολικά 36 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας πέντε γκολ και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ.

Είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές της Γαλλίας, ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή του οποίου το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό, ενώ η οριστική απόφαση για το αν τελικά θα πάρει το δρόμο για το Λονδίνο ενδέχεται να ληφθεί την επόμενη εβδομάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *