Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Χτυπάει» Dani Alves η City!

Δυναμικά στο κυνήγι του πρώην μπακ της Barcelona, Dani Alves, φαίνεται πως μπαίνει η Manchester City σύμφωνα με πηγές του έγκυρου Sky Sports.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι «Citizens» έχουν έρθει σε συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ούτε με τον ίδιο ούτε με τη Juventus. Βέβαια, καταλυτικό ρόλο στο συγκεκριμένο deal θα παίξει η παρουσία του Pep Guardiola, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Alves στη Barcelona.

Ο 34χρονος άσος μόλις πέρυσι μετακινήθηκε στο Τορίνο ως ελεύθερος από την ισπανική ομάδα, ενώ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Juve. Βέβαια, τις τελευταίες ώρες είναι πολλά τα σενάρια που τον φέρουν εκτός ομάδας, και γι αυτό άλλωστε αποφάσισε να κάνει κίνηση και η City. Πλην της αγγλικής ομάδας, για τον Alves φημολογείται πως ενδιαφέρονται και άλλοι σύλλογοι.

Να σημειωθεί ότι η City έχει ήδη αποδεσμεύσει τους Bacary Sagna, Pablo Zabaleta και Gael Clichy και αναζητά περισσότερους από έναν μπακ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, με τους Benjamin Mendy, Ryan Bertrand και Κyle Walker να βρίσκονται επίσης στη λίστα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *