Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Χτυπάει» Mitrovic η Crystal Palace

Για μια πολύ σημαντική προσθήκη ετοιμάζεται να κινηθεί τον επόμενο μήνα η Crystal Palace, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει βάλει στο στόχαστρο τον επιθετικό της Newcastle, Aleksandar Mitrovic.

Ο Σέρβος επιθετικός αποτελεί μια πολύ σημαντική μονάδα στο «οπλοστάσιο» του Rafa Benitez, στην πορεία που κάνει φέτος η ομάδα του προς την επάνοδο στην Premier League, και φέτος μετρά πέντε τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής.

Ο Mitrovic μπορεί να μην βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Benitez φέτος, ωστόσο είναι ένας παίκτης στον οποίο υπολογίζουν αρκετά μακροπρόθεσμα οι Magpies, καθώς μόλις λίγο καιρό πριν έκλεισε τα 22 του χρόνια και αποτελεί ήδη βασικό στέλεχος της Εθνικής Σερβίας.

Ο τεχνικός της Palace, Alan Pardew, είναι γνώριμος με τον Mitrovic, από την κοινή θητεία τους στο St. James Park, και λόγω και των αρκετών τραυματισμών που έχουν δυσχεράνει το έργο του, θέλει να προβεί σε προσθήκες τον Ιανουάριο. Για τον 22χρονο, πάντως, ενδιαφέρεται και η Swansea αλλά και άλλοι σύλλογοι της Premier League, με τις προτάσεις που ετοιμάζονται να πέσουν στο τραπέζι να ανέρχονται -σύμφωνα με τον Τύπο- στα 15 εκ. λίρες.

Πάντως, όπως προαναφέρθηκε, θεωρείται αρκετά δύσκολο η Newcastle να συναινέσει στην παραχώρηση του νεαρού επιθετικού, ιδίως στα μέσα της σεζόν, εκτός βέβαια και αν βρεθεί κάποια εξαιρετική εναλλακτική λύση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *