Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Χώνεται και η Chelsea για Lemar

Έτοιμη να μπει στο παιχνίδι απόκτησης του Γάλλου, Lemar βρίσκονται και οι ‘Μπλε΄του Λονδίνου.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Telegraph, o Conte είναι διατεθειμένος τον Ιανουάριο να προσφέρει μέχρι και £80m για το νεαρό Γάλλο που είχε απασχολήσει το καλοκαίρι δύο Αγγλικούς συλλόγους της Premier. Μπορεί ο μέσος της Monaco να μην κατάφερε να αποχωρήσει για Αγγλία για τα μάτια της Arsenal όμως με την γαλλική ομάδα να κατρακυλά φέτος, πιθανό είναι να πιέσει για κάποια μετακίνηση.

Η Chelsea που ήδη το καλοκαίρι ενσωμάτωσε στο ρόστερ της τον Tiemoue Bakayoko, θέλει τη νέα χρονιά να ενισχυθεί άμεσα στον επιθετικό τομέα με τις ελπίδες για τίτλο να απομακρύνονται. Ο Lemar που είχε αποκτηθεί από τους περσινούς πρωταθλητές Γαλλίας για μόλις €4m από την Caen θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή του συλλόγου αν όντως πραγματοποιηθεί.

Με τη Arsenal και τη Liverpool όμως να καραδοκούν, καθώς δεν φαίνεται να έχουν ξεχάσει την υπόθεση του 22χρονου μέσου, η Chelsea θα πρέπει να προσφέρει ένα άκρως ελκυστικό πακέτο στη Monaco για να παραχωρήσει τον παίκτη στα μέσα της σεζόν. Δυνατά ακούγεται και το σενάριο περί δανεισμού του, προτού προχωρήσουν οι δύο σύλλογοι σε πώληση.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *