Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ψωνίζει από την Monaco η Chelsea

Η Chelsea του Conte αναμένεται να αποκτήσει τους Tiemoue Bakayoko και Djibril Sidibe από την Monaco στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Mόνο αναξιοποίητα δεν πρόκειται να πάνε τα λεφτά που αναμένεται να λάβει η ομάδα από την πώληση του Oscar στην Shangai, με αποτέλεσμα να κινηθεί για τους δύο παίκτες από την Γαλλία με τον Bakayoko που είναι αμυντικός χαφ και τον Sidibe που είναι δεξί μπακ. Οι συγκεκριμένες επιλογές θα δώσουν ακόμη περισσότερες λύσεις στον προπονητή της ομάδας στον αγώνα που κάνουν για να κατακτήσουν τον τίτλο της Premier League.

Ο Conte είχε ταξιδέψει τον Δεκέμβρη μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Michael Emenaldo στην Γαλλία προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τους δύο παίκτες στον αγώνα με την Tottenham.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο είναι βασικοί και αναντικατάστατοι στην ομάδα του Leonardo Jardim, έχοντας προλάβει ήδη να καταγράψουν 25 και 24 συμμετοχές αντίστοιχα.

Ο Bakayoko βρίσκεται στην ομάδα από το 2014, προερχόμενος από την Rennes έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Sidibe αποκτήθηκε από την Lilles το καλοκαίρι έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *