Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Sanchez

Η φετινή σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και η Arsenal έχει ακόμη μόνο ένα ματς, απέναντι στην Everton, για να διεκδικήσει την ύστατη στιγμή το τέταρτο εισιτήριο για το Champions League. Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα κριθεί μεταξύ άλλων και το μέλλον ορισμένων ποδοσφαιριστών, όπως ο Alexis Sanchez και ο Mesut Ozil.

Ο πρώτος, που είναι και ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας για φέτος, έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες, όπως η Chelsea, η PSG και η Bayern, ενώ μέχρι πρόσφατα διαφαινόταν η αποχώρησή του. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2019 και ο ίδιος, μιλώντας στην Daily Mirror άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και παράλληλα τόνισε πως μεγάλο ρόλο στην παραμονή του θα παίξει η στάση της διοίκησης.

«Δεν μπορώ να σας πω για το μέλλον μου. Θα πρέπει να περιμένουμε ως το τέλος της σεζόν. Όπως έλεγα πάντα, δεν εξαρτάται από εμένα, εξαρτάται από το σύλλογο. Από το τι τους αρέσει και τι όχι. Πάντα έλεγα το ίδιο πράγμα: ότι θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να στηρίξω την ομάδα, να πετυχαίνω τέρματα και να παίρνουμε νίκες. Θα δούμε στο τέλος λοιπόν. Το αν θέλουν να συνεχίσουν μαζί μου ή όχι. Οτιδήποτε και να έχουν κατά νου, θα το δούμε στο τέλος των διοργανώσεων», σημείωσε ο Χιλιανός επιθετικός.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *