Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Όλοι ξέρουν ότι δεν ήταν κόκκινη»

Μέτα από την κριτική που άσκησε ο ιδιοκτήτης της Leicester, σχετικά με την αποβολή του Vardy, την άποψη του είπε και ο Ranieri.

Οι τοποθετήσεις των ανθρώπων της Leicester για την απόρριψη της έφεσης που έγινε για την αποβολή του Vardy στον αγώνα με την Stoke καλά κρατούν, μιας και μετά το ξέσπασμα του Vichai Srivaddhanaprabha στα social media δηλώσεις έκανε και ο Claudio Ranieri.

Αναλυτικά ο Ιταλός τεχνικός είπε: «Πιστεύω ότι όλοι στην Αγγλία, σε όλον τον κόσμο, είδαν το φάουλ. Όλος ο κόσμος είπε ότι δεν ήταν φάουλ για κόκκινη κάρτα. Κάναμε την έφεση επειδή αυτό πιστεύαμε ότι ήταν σωστό. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα της έφεσης επειδή όταν κάνουμε εμείς λάθη δεν κάνουμε έφεση, αλλά αυτό δεν ήταν φάουλ. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο σχετικά με άλλες προκλήσεις, δεν με αφορά. Με αφορά το γεγονός ότι έγινε ένας καυγάς μεταξύ του Johnson και του Vardy, ο αντίπαλος έσπρωξε λίγο παραπάνω, ο Vardy έχασε την ισορροπία του και όταν έκανε το τάκλιν ακούμπησε την μπάλα. Αυτό ήταν. Εγώ και όλοι στον σύλλογο μείναμε έκπληκτοι. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές το απολαμβάνεις και άλλες δεν το απολαμβάνεις».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *