Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Όνειρο του Klopp η Man United (!)

Μπορεί ο Γερμανός τεχνικός να διανύει ήδη την τρίτη του σεζόν στη Liverpool, όμως ο πρώην συνάδελφος του Klopp στην Mainz αποκάλυψε πως άλλη ομάδα είχε στο μυαλό του.

Ο Eckhard Krautzun ήταν προπονητής του Klopp την περίοδο που ήταν ακόμη παίκτης που μετέπειτα ο Klopp διαδέχτηκε ως προπονητή το 2001 στη Mainz.

Όπως αποκάλυψε στο The Set Pieces, ο 76χρονος πρώην προπονητής που διατηρεί καλές σχέσεις τόσο με τον Klopp όσο και με τον Sir Alex, ο Γερμανός τεχνικός των «Reds» ενδιαφερόταν για το Old Trafford!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θα ήταν το όνειρό του να πάει στην Αγγλία μια μέρα και στον αγαπημένο του σύλλογο δηλαδή τη Manchester United. Αυτό μου είχε πει.»

Μάλιστα ο Krautzun είχε επικοινωνήσει και με τον Sir Alex για την περίπτωση του τότε νεαρού Klopp και του είχε αναφέρει: «Αν ο Jürgen Klopp πάει στο εξωτερικό, αν πάει στην Αγγλία, η αγάπη του είναι η Manchester United.«

Τον Οκτώβρη του 2015, ο Γερμανός έφτασε στη Liverpool μετά από μια αρκετά επιτυχημένη θητεία στην Dortmund. Την ίδια περίοδο στον πάγκο της Manchester United βρισκόταν ο Louis van Gaal.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *