Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Όταν ο Cristiano Ronaldo ονειρεύεται να γίνει συμπαίκτης με τον De Gea

Είναι σύνηθες φαινόμενο να ρωτώνται ποδοσφαιριστές, να επιλέξουν την δική τους καλύτερη ενδεκάδα, είτε από ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχουν αγωνιστεί μαζί, είτε με τους οποίους θα ήθελαν να αγωνιστούν.

Βρέθηκε όμως ποδοσφαιριστής, που ζήτησε από την ομάδα του να αγοράσει ποδοσφαιριστή, με τον οποίο θα ήθελε να είναι συμπαίκτης, πρόκειται για τον Cristiano Ronaldo, ο οποίος σύμφωνα με την Mirror ζήτησε από τα αφεντικά της Real να αποκτήσουν τον τερματοφύλακα της Manchester United, David de Gea.

Ο Πορτογάλος σούπερσταρ το πήγε ένα βήμα παραπέρα, καθώς έδωσε και εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν μπορέσουν να αποκτήσουν τον Ισπανό, να κινηθούν για τον κίπερ της Chelsea Thibaut Courtois ή αλλιώς εκείνον της Barcelona Marc Andre ter Stegen. Φανταστείτε πως θα ήχησε αυτή η είδηση στα αυτιά των Keylor Navas και Kiko Casilla.

Ο Ronaldo σκέφτεται και προτείνει στην ηγεσία της ομάδας τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους θέλει να είναι συμπαίκτες, από την άλλη ο συμπατριώτης του και προπονητής της Manchester United, Jose Mourinho σκέφτεται τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όταν λήξει το συμβόλαιο του με την United.

Όπως μας ενημερώνει η Guardian, o Πορτογάλος τεχνικός υπαινίχθηκε ότι θα του άρεσε ο επόμενος σταθμός στην προπονητική του καριέρα, να είναι η Πόλη του Φωτός καθώς δήλωσε ότι “Αυτή τη στιγμή στο Παρίσι υπάρχει κάτι το ξεχωριστό. Μαγεία, ποιότητα, νιάτα, είναι φανταστικά”. Αγαπητέ Jose ξεχάσατε να αναφέρετε, ότι στο Παρίσι υπάρχουν και χρήματα σε αφθονία, χρήματα που δεν ξοδεύονται σε μια ζωή.

Μετά από καιρό και κάποια καλά νέα για τους απανταχού φιλάθλους της Liverpool, αφού βγήκε η φημολογία, ότι η Barcelona σταματάει το κυνήγι του Phillipe Coutinho και στρέφει το ενδιαφέρον της στον πρώην ποδοσφαιριστή της και νυν της Bayern Munchen Thiago Alcantara. Τα 18 εκατομμύρια λίρες, τα οποία είχε πάρει από τους Βαυαρούς θα φαντάζουν ψίχουλα, μπροστά σε αυτά που θα πρέπει να δώσουν οι Καταλανοί.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *