Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Όταν ο Hazard κόντεψε να παίξει για την άλλη μεριά του Λονδίνου

Ο Harry Redknapp μίλησε στο BT Sport το Σάββατο και αποκάλυψε πόσο κοντά έφτασε στο να υπογράψει τον Eden Hazard.

 

Την περίοδο 2008-12, που ο Redknapp βρισκόταν στο τιμόνι της Tottenham έφτασε πολύ κοντά στην μετακίνηση του Hazard  από την Lille. Σύμφωνα με λοιπόν με τον πρώην προπονητή των ‘Spurs’, η ομάδα του είχε θέσει ως κύριο μεταγραφικό της στόχο το καλοκαίρι του 2012 τον Βέλγο επιθετικό. Η Γαλλική ομάδα στην οποία αγωνιζόταν μάλιστα, θα του επέτρεπε να φύγει αν πήγαινε σε κάποιο σύλλογο που θα βρισκόταν στα Ευρωπαϊκά σαλόνια. Και μπορεί η Tottenham να έφτασε πολύ κοντά στην Ευρώπη, όμως η Chelsea πήρε τη μπουκιά από το στόμα των ‘Σπιρουνιών’ νικώντας την Bayern Munich στα πέναλτι.

«Πήγα στη Γαλλία, τον συνάντησα [Hazard] σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, τρεις ώρες ήμουν μαζί του. Αυτός είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο δεν υπέγραψε!» είπε ο Redknapp αστειευόμενος που είδε τον μεταγραφικό του στόχο να πηγαίνει στην Chelsea το καλοκαίρι του 2012 για £32m.

«Ναι, θα μπορούσαμε να τον έχουμε εκείνη τη στιγμή, στην Tottenham. Θα τον λάτρευα εκεί. Ο Joe Cole μου είπε ότι είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει παίξει ποτέ μαζί του [Lille]. Τον θέλαμε και, προφανώς, ο σύλλογος δεν έκλεισε τη συμφωνία. Για τον οποιονδήποτε λόγο, το άφησα στο κλαμπ να το διευθετήσει, αλλά δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας τη μεταγραφή.»

Το 10άρι της Chelsea τελικά αποδείχτηκε χρυσή μεταγραφή και συνεχίζει ακόμη και σήμερα να δικαιολογεί το ποσό που προσέφερε ο Λονδρέζικος σύλλογος για να τον αποκτήσει.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *