Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ύμνοι Gerrard για Coutinho

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Phillipe Coutinho ο Steven Gerrard, λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στη Liverpool.

Σίγουρα έχει απασχολήσει τα media και τους φίλους του ποδοσφαίρου με τις ικανότητες, όταν όμως μιλάει και ο Steven Gerrard για αυτόν, τότε όλα αλλάζουν. Ο λόγος φυσικά για τον Phillipe Coutinho ο οποίος απέδειξε δια της απουσίας του πόσο σημαντικός είναι για την Liverpool, με τους «Κόκκινους» να έχουν πρόβλημα στην δημιουργία και την τελική πάσα.

Ο πρώην αρχηγός και «θρύλος» του Anfield, Steven Gerrard, μίλησε για τις ικανότητες του Βραζιλιάνου και την αξία του, χαρακτηρίζοντας τον φαινόμενο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πιστεύω για κάθε ομάδα ότι πρέπει να προσπαθεί και να κρατά τους καλύτερους παίκτες της και ο Coutinho είναι τέτοιος τα τελευταία χρόνια. Έχει ωριμάσει και έχει γίνει ένας παγκοσμίου φήμης παίκτης. Έχω προπονηθεί μαζί του σε καθημερινή βάση και έχω παίξει μαζί του και είναι ένα φαινόμενο. Μπορεί να κάνει μαγικά πράγματα με τη μπάλα. Είναι ο τύπος του παίκτη που πρέπει να χτίσει την ομάδα γύρω από αυτόν. Και αν η Liverpool συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς τα επόμενα χρόνια, είμαι σίγουρος ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *