Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ύμνοι Mourinho για Mkhitaryan

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Jose Mourinho για τον Henrikh Mkhitaryan μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση κόντρα στην Zorya Lugansk.

Η Manchester United πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης μετά τη νίκη με 0-2 επί της Zorya Lugansk στην παγωμένη Ουκρανία και πλέον περιμένει την κλήρωση για τους 32 της επόμενης φάσης.

Πρωταγωνιστής της χτεσινής αναμέτρησης ήταν ο Mkhitaryan ο οποίος πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και δεν θα μπορούσε ο «Special One» να τον αφήσει έξω από τις δηλώσεις του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Mkhitaryan: «Έχει πολύ δυνατή προσωπικότητα. Ήταν πολύ αποφασισμένος να παλέψει εναντίον της δυσκολίας του στην προσαρμογή και τα πηγαίνει εξαιρετικά. Δούλεψε πολύ σκληρά στη φυσική κατάσταση, την τακτική και ξέρουμε ότι το ταλέντο του βρίσκεται εκεί. Το ταλέντο που ξέραμε όταν τον αγοράζαμε. Πάλεψε για να εξελιχθεί τακτικά, πάλεψε να εξελιχθεί σε φυσική κατάσταση και τώρα παίζει καλά στην Premier League, καλά στο Europa League και το EFL Cup και εμφανίζεται η ικανοποίηση του, συνεπώς είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το γήπεδο και τις συνθήκες: «Ο αγωνιστικός χώρος σήμερα (ενν. χτες) ήταν καλύτερος από χτες (ενν. προχτές) και ήταν αρκετά καλός για να παίξεις ποδόσφαιρο και εκμεταλλευτήκαμε τις κατάλληλες συνθήκες για ποδόσφαιρο. Δεν μπορούν να γίνουν θαύματα σε κρύο καιρό, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να έχεις καλό αγωνιστικό, συνεπώς μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε».

Για τους οπαδούς της United: «Η υποστήριξη ήταν όμορφη και δεν χρειαζόταν να την κάνουν πιο όμορφο. Την έκαναν δύσκολη για τον τερματοφύλακα και δεν χρειαζόταν. Το στάδιο ήταν όμορφο, οι οπαδοί επίσης καλοί. Οι οπαδοί της Manchester United στην κορυφή ήταν επίσης καλοί, απλά δεν χρειαζόμαστε αυτά τα πράγματα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *