Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Preston-Fulham (preview & bet)

Preston-Fulham (preview & bet)

Στο Deepdale η Preston -που βρίσκεται στο κατώφλι της 6ης θέσης- σε καλό momentum έρχεται αντιμέτωπη με την πιο φορμαρισμένη – μακράν- ομάδα της κατηγορίας που δεν είναι άλλη από την Fulham τον Σλάβισα Γιοκάνοβιτς.

Τα “κρίνα” με δυο σερί νίκες στα αντίστοιχα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ( Μπόλτον 3-1, Μπρίστολ Σίτι 2-1) πήραν την απαιτούμενη ώθηση στον σχετικό πίνακα και αναρριχήθηκαν στην 8η θέση και στο – 1 από την 6η Μίντλεσμπρο έχοντας πριν συμπληρώσει μόλις μια ήττα στα 8 προηγούμενα παιχνίδια τους.

Πλέον βρίσκονται σε απόσταση βολής από τις θέσεις των μπαράζ ανόδου και έχουν “χτίσει” και μια ευνοϊκή παράδοση που τους θέλει να μην έχουν χάσει στα εφτά τελευταία τους παιχνίδια ( 5-2-0) απέναντι σε ομάδες οι οποίες πριν από την σέντρα βρισκόντουσαν στην πρώτη 6άδα του πίνακα.

Οι Cottagers τρέχουν ένα αήττητο σερί 14 αγώνων στο πρωτάθλημα εκ των οποίων μάλιστα οι 11 είναι νίκες και οι τρεις διαδοχικές με τελευταία το άνετο 3-0 απέναντι στην Σέφιλντ Γουεν την Τρίτη το βράδυ.

Έτσι έχουν σκαρφαλώσει στην 4η θέση του πίνακα και εάν συνεχίσουν σε αυτό τον ρυθμό όχι μόνο θα εδραιωθούν στις θέσεις των μπαράζ ανόδου αλλά ακόμη και να προλάβουν την 2η προνομιούχο αφού στην παρούσα φάση η διαφορά τους από την 2η Κάρντιφ στο -5 δεν είναι απαγορευτική.

Σε μεγάλο πρωταγωνιστή των Λονδρέζων εξελίσσεται ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς αφού ο διεθνής Σέρβος φορ -που πήγε στην Φούλαμ ως δανεικός από την Νιουκάστλ- έχει σκοράρει 5 γκολ στις τελευταίες τέσσερις εμφανίσεις του με την νέα του ομάδα.

Αυτομάτως αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός πως ο ίδιος παίκτες έχει “χτίσει” και μια σούπερ παράδοση απέναντι στην Πρέστον έχοντας βρει δίχτυα απέναντι της 4 γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια που την έχει αντιμετωπίσει!

Προϊστορία: Η Φούλαμ έχει κερδίσει τα 3/4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο Deepdale έχοντας αποσπάσει ισοπαλία στο άλλο με την τελευταία της ήττα εκεί να χρονολογείται από τον Νοέμβριο του 1997.

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

Bet πρόταση θα δείτε εδώ

πηγή: betweekend.gr

Preston-Fulham (preview & bet)

Preston-Fulham (preview & bet)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *