Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Manchester Utd – Arsenal (preview & bet)

Manchester Utd-Arsenal (preview & bet)

Στο θέατρο των Ονείρων η Manchester Utd υποδέχεται την Arsenal σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι δυο αντίπαλοι έρχονται από εκ διαμέτρου από διαφορετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

 

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” μεσοβδόμαδα συνέτριψαν την πρωτοπόρο στην Μπουντεσλίγκα Λειψία με 5-0 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Ράσφορντ που πέτυχε χατ τρικ.

Γενικά μετά την 6άρα που είχαν δεχτεί στην έδρα τους από την Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο στις αρχές του μήνα φαίνεται να έχουν στρώσει αφού από τότε μετράνε τρεις νίκες και μια ισοπαλία την οποία έφεραν την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Τσέλσι (0-0).

Ακόμη και σε εκείνο το παιχνίδι τους ήταν καλύτεροι και δεν κέρδισαν επειδή έπεσαν πάνω σε έναν εκπληκτικό Μεντί κάτω από τα δοκάρια των μπλε.

Πάντως ήδη δεν έχουν κερδίσει σε πέντε διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια στην κατηγορία κάτι που αποτελεί το χειρότερο ρεκόρ στην κατηγορία από τον Φεβρουάριο του 1990.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ στο 100ο του παιχνίδι ( 55-21-23) στον πάγκο της ομάδας δεν θα αλλάξει το “4-3-1-2” με τον χαρισματικό Μπρούνο Φερνάντες στο “10” και δίδυμο μπροστά τον Ράσφορντ και τον Γκρίνγουντ εκτός αν ο Νορβηγός αντί του πιτσιρικά προτιμήσει τον Καβάνι.

Εκτός δράσης ο τιμωρημένος Μαρσιάλ , οι: Μπαϊγί- Λίνγκαρντ τραυματίες και ο νεοφερμένος Τέγιες θετικός στον Covid19.

 

Οι “κανονιέρηδες” με πολλές “ρεζέρβες” στην 11άδα τους είχαν ένα εύκολο βράδυ την Πέμπτη κόντρα στην Ντάνταλκ την οποία και κέρδισαν με 3-0 χάρη σε τέρματα των: Νκέτια- Νίλσον και Πέπε.
Στο πρωτάθλημα ωστόσο προέρχονται από δυο back to back ήττες απέναντι σε Μ.Σίτι και Λέστερ , με το ίδιο σκορ: 1-0, με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν στην 11η θέση.

Ο Αρτέτα γνωρίζει για κινδυνεύει να χάσει τρία διαδοχικά παιχνίδια στην κατηγορία για πρώτη φορά η ομάδα επί ημερών του στον πάγκο ενώ την ίδια ώρα όχι μόνο έχουν χάσει στα 6/9 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια τους αλλά συνάμα έχουν κρατήσει μόλις σε 1/11 παιχνίδια τους στην κατηγορία.

Ο τραυματισμός του Νταβίδ Λουίς “δένει” τα χέρια του νεαρού Ισπανού τεχνικού αφού από τους οχτώ στόπερ (!) που διαθέτουν στο ρόστερ τους οι “κανονιέρηδες” υγιείς είναι οι δυο ( Γκάμπριελ- Μουστάφι) και αυτό ίσως οδηγήσει τον Αρτέτα στο να πάει σε αλλαγή συστήματος , από “3-4-3” σε “4-3-3” , εκτός αν δούμε και πάλι ως 3ο στόπερ τον Τιέρνι ή τον Κολάσινατς.
Στον αντίποδα τόσο ο Θεμπάγιος όσο και ο Γουίλιαν είναι διαθέσιμοι και πιθανότατα θα τους δούμε και στο αρχικό σχήμα.

 

Προϊστορία: Από τον Σεπτέμβριο του 2006 η Μάντσεστερ.Γ είναι αήττητη στο Θέατρο των Ονείρων απέναντι στην Άρσεναλ με απολογισμό: 8-5-0.

* Στο διαδίκτυο ο Άσος έχει ανοίξει στο 2.00 και εκτιμώ πως είναι μια πολύ καλή επιλογή αφού οι μεν γηπεδούχοι έχουν βρει τα πατήματα τους απέναντι σε μια Άρσεναλ η οποία απλά απέναντι στο “Big 6” -ειδικά εκτός έδρας- δείχνει να μην μπορεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

πηγή: betweekend.gr

Manchester Utd-Arsenal (preview & bet)

Manchester Utd – Arsenal (preview & bet)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *