Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αισιόδοξοι για Zaha στην Tottenham

Πίστη πως θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον Wifried Zaha το ερχόμενο καλοκαίρι παρά το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων, υπάρχει στο στρατόπεδο της Tottenham, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Sun.

Ο άσος της Crystal Palace βρίσκεται στο στόχαστρο της Inter και της RB Leipzig (σύμφωνα με τον Τύπο), όμως ο Mauricio Pochettino θεωρεί πως θα καταφέρει να πάρει τον Ιβοριανό στο Λονδίνο.

Μάλιστα, ο Αργεντινός τεχνικός θεωρείται μεγάλος «φαν» του Zaha και είχε επιχειρήσει να τον αποκτήσει και πέρυσι έναντι 12 εκ. λιρών, όμως η προσφορά του έπεσε στο κενό.

Αυτή τη στιγμή η Palace κοστολογεί τον 24χρονο εξτρέμ, που μετρά πέντε γκολ σε 24 εμφανίσεις φέτος, στα 30 εκ. λίρες, ενώ θα πρέπει να προσφερθεί και μια «γενναία» αύξηση στον ίδιο, που σε συνδυασμό με το δέλεαρ του Champions League θα τον κάνουν να επιλέξει τους Spurs.

Να σημειωθεί πως οι Eagles απέκτησαν τον Zaha έναντι μόλις 6 εκ. λιρών το Φλεβάρη του 2015 από την United και ενώ τον είχαν παραχωρήσει οι ίδιοι σε εκείνη δύο χρόνια νωρίτερα για 15 εκ. Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς, πόσο μεγάλο μπορεί να είναι το συνολικό κέδρος της ομάδας του Sam Allardyce από τις αγοραπωλησίες του 24χρονου τα τελευταία έτη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *