Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Perez: «Δεν υπάρχει συμφωνία με United»

Ο Florentino Perez σε δηλώσεις του αρνήθηκε πως η Real Madrid έχει έρθει σε συμφωνία με την Manchester United για την πώληση του Alvaro Morata.

Ο πρόεδρος της Real Madrid, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς που θέλουν την ομάδα του να έχει συμφωνήσει με την Manchester United, ώστε ο Alvaro Morata να μετακομίσει στην Premier League, με τον παίκτη των Μαδριλένων να συνδέεται έντονα τον τελευταίο καιρό, με έξοδο από την ομάδα του Zidane, καθώς φέτος κατάφερε να αγωνιστεί μόλις 14 φορές στο Ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Juama Lopez, επιβεβαίωσε ότι ο 24χρονος θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής την νέα σεζόν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να αποχωρίσει από την Real Madrid, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ισπανικού συλλόγου, έχουν απορρίψει ήδη μία πρόταση της United, η οποία άγγιζε τα 60 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που δείχνει ότι δεν υπάρχει διάθεση παραχώρησης του παίκτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Florentino Perez:

«Δεν πιστεύω ότι θα φύγει, κανείς δεν θέλει να φύγει ο Morata. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του ή με τον πατέρα του, αλλά είμαστε χαρούμενοι. Διάβασα τις αναφορές περί συμφωνίας 75 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Δεν βλέπω κάποιο λόγο ώστε να μην συνεχίσουμε με τους παίκτες που έχουμε, συμπεριλαμβανομένου και του James Rodriguez»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *