Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

West Ham Utd – Sheffield Utd (preview & bet)

Στο London Stadium η West Ham Utd υποδέχεται την Sheffield Utd σε ένα παιχνίδι στο οποίο τα “σφυριά”θα επιδιώξουν να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες μετά τα τελευταία διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα και οι “Λεπίδες” να επενδύσουν πάνω στην πρόσφατη νίκη τους επί της Άρσεναλ (1-0) την Δευτέρα το βράδυ.

 

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ήταν πολύ δυσαρεστημένος και οργισμένος μετά την ήττα της ομάδας του από την Έβερτον ( 0-2) στο Goodison Park αφού οι παίκτες του πραγματοποίησαν μια “φτωχή” εμφάνιση πολύ μακριά από τα “θέλω” τα δικά τους αλλά και των οπαδών του συλλόγου.

Εντός έδρας το φετινό τους ρεκόρ (2-0-2 με 5-7 τέρματα) είναι μέτριο και σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθούν και σ αυτόν τον τομέα εάν θέλουν να τερματίσουν τουλάχιστον στην πρώτη 10αδα του πίνακα με τις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες τους να ήταν και να παραμένουν για πολύ ψηλότερα στην αρχής της σαιζόν.

Δίχως νίκη στα τελευταία 4 ματς σε όλες τις διοργανώσεις θα έλεγε κανείς πως μάλλον …κακό τους έκανε η νίκη επί της Man. Utd ( 2-0) στις 22/09 που παραμένει ως τώρα και η πιο πρόσφατη στο πρωτάθλημα.

Πέρσι το όνομα του Κρις Γουίλντερ είχε ακουστεί σε 3-4 ομάδες που βρισκόντουσαν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αλλά ο ίδιος γέννημα-θρέμμα του συλλόγου δεν ήθελε να αφήσει την Σέφιλντ.Γ με την οποία στο φινάλε πανηγύρισε την επιστροφή τους στην Premier League.

Φέτος μετά από εννέα αγώνες οι “΄Λεπίδες” βρίσκονται στην 9η θέση ούσες αήττητες ακόμη εκτός έδρας με απολογισμό: 1-3-0 ενώ μόλις την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισαν και την “παρθενική” τους νίκη μπροστά στο κοινό τους με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 επί της Άρσεναλ που και φέτος στοχεύει στην 4άδα.

Ενόψει της σημερινής αναμέτρησης αξίζει να αναφερθεί πως η Σέφιλντ.Γ έχει κρατήσει back to back μηδέν παθητικό στα δυο πιο πρόσφατα “ταξίδια” τους κόντρα στην Έβερτον και την Γουότφορντ έχοντας μαζέψει έξι βαθμούς στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ματς.

 

Προϊστορία: Η Σέφιλντ.Γ έχει χάσει μόλις σε 1/ 7 πιο πρόσφατα “ταξίδια” της στο Λονδίνο απέναντι στην Γουέστ Χαμ σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

Bet πρόταση θα δείτε εδώ

πηγή: betweekend.gr

West Ham Utd – Sheffield Utd (preview & bet)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *