Benitez: "Oι τρεις βαθμοί μετράνε"

17/09/2009 09:43
Gus Χρυσοχού

Το παιχνίδι της Liverpool με τη Debrecen ανήκει πλέον στο παρελθόν, με τους Reds να παίρνουν αυτό που θέλουν- τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σε ένα παιχνίδι που- όπως αναμενόταν- εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο της Liverpool, oι παίχτες του Benitez δεν κατάφεραν να πετύχουν παραπάνω τέρματα, μένοντας στο τελικό 1-0.

Το τέρμα του Dirk Kuyt, αποδείχθηκε αρκετό για τη Liverpool για να ξεκινήσει με το δεξί τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Παρά το τελικό 1-0, οι Reds είχαν πολλές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, με τους Benayoun, Gerrard και Riera να μη βρίσκουν στόχο.

Παρά το "φτωχό" σκορ της Liverpool, o Rafa Benitez έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιχτών του, τονίζοντας πως το σημαντικό ήταν οι τρεις βαθμοί. " Σίγουρα αξίζαμε παραπάνω γκολ, βάσει της απόδοσής μας, όμως αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Αν συνεχίσουμε στους ΄διους ρυθμούς δεν έχουμε να φοβηθούμε και κάτι", ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

Ο Benitez εντυπωσιάστηκε από την αμυντική λειτουργία της Debrecen, λέγοντας πως ήταν μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, καλύπτοντας εξαιρετικά τυχόν κενά. Πλέον η Liverpool βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου, μαζί με τη Lyon, η οποία νίκησε τη Fiorentina με 1-0 στη Γαλλία.