Tottenham – Blackburn (preview)

12/03/2010 21:26
Διονύσης Ξένος

Στο «δρόμο» για την «έξοδο» στο Champions League, η Tottenham θα βρει απέναντί της την Blackburn που δεν έχει πλέον στόχους βαθμολογικούς, αποτελεί όμως «επικίνδυνο» αντίπαλο για όποιον την υποτιμήσει. Η ομάδα του Harry Redknapp είναι ισόβαθμη της Manchester City στην «προνομιούχο» τέταρτη θέση, αλλά μ’ ένα ματς περισσότερο. Τα περιθώρια για απώλεια βαθμών είναι «στενά». Η Blackburn από την πλευρά της, με 11 βαθμούς λιγότερους από την έβδομη θέση που, υπό προϋποθέσεις «οδηγεί» στο Europa League της νέας περιόδου και με 10 βαθμούς παραπάνω από την Hull που είναι η πρώτη ομάδα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, «ετοιμάζει τα σχέδιά της» για τη επόμενη σεζόν χωρίς ν’ «αδιαφορεί» για τους αγώνες της στην τρέχουσα.  

 

Απουσίες – Επιστροφές                                            

 

Tottenham Hotspur

 

«Προβληματισμένος» είναι ο Redknapp καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τους Rovers επτά ποδοσφαιριστές! Και αν ο Cudicini που είχε το ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του στην αρχή της σεζόν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε καρπό χεριού και λεκάνη και ο Woodgate που θα υποβληθεί σ’ εγχείρηση στους προσαγωγούς είναι μακροχρόνιες απουσίες δεν συμβαίνει το ίδιο με τους υπόλοιπους πέντε: Aaron Lennon, Jermaine Jenas και David Bentley αντιμετωπίζουν πρόβλημα στους προσαγωγούς (με τον Jenas να συγκεντρώνει από την ερχόμενη εβδομάδα τις περισσότερες πιθανότητες για επάνοδο), ο Ledley King είναι εκτός αποστολής καθώς πονάει στον μηρό και o Tom Huddlestone δεν θα παίξει λόγω χτυπήματος στον αστράγαλο.

 

Την τελευταία στιγμή θα «σιγουρέψει» η συμμετοχή του Jermaine Defoe αφού ένα μυϊκό «τράβηγμα» τον «αναγκάζει» σε τεστ ενδυνάμωσης. O φορμαρισμένος επιθετικός των «σπιρουνιών» δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο ματς Κυπέλλου εναντίον της Fulham. Στο ίδιο παιχνίδι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής οι Younes Kaboul και Kyle Walker που επιστρέφουν.

 

Blackburn Rovers

 

 Oι φιλοξενούμενοι δεν έχουν περισσότερες απουσίες σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική εναντίον της Liverpool: Grella με τραυματισμό στη γάμπα, Jacobsen στον μηρό και Nelsen στο γόνατο αποτελούν το «ιατρικό δελτίο» των «ρόδων». Ευχάριστα είναι τα νέα για τον David Dunn που κατά μεγάλο ποσοστό επιστρέφει στην ενδεκάδα ξεπερνώντας οριστικά τον τραυματισμό του στη γάμπα. Αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα αναπληρωματικών εναντίον της Hull εντός της εβδομάδας και μάλιστα ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος. Στο ίδιο παιχνίδι έπαιξαν και οι Emerton, Di Santo, Hoilett και Basturk που διεκδικούν θέση στην αποστολή της Blackburn για το παιχνίδι.

   

Ιστορία αναμετρήσεων – Τρέχουσα Κατάσταση

 

Οι Spurs έχουν «σαφές» προβάδισμα στις νίκες από τους Rovers στα 52 παιχνίδια που έχουν δώσει ως γηπεδούχοι (30-12). Για τη Blackburn η επίδοση  είναι πολύ καλύτερη στους αγώνες που έχουν γίνει στο White Hart Lane για την Premiership με πέντε νίκες σε 15 ματς και με ήττες σε λιγότερο από τα μισά (7).

 

Από τις 12 Δεκεμβρίου έχει να ηττηθεί η Tottenham στο γήπεδό της: η Wolves ήταν η τελευταία ομάδα που έφυγε χωρίς απώλειες από την έδρα των «σπιρουνιών». Από τότε η ομάδα του Redknapp «μετρά» έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Σχεδόν … δυσανάλογα τ΄αποτελέσματα των «Ρόδων» εκτός Ewood Park: στην τελευταία «δεκάδα» των παιχνιδιών μόνο από τρεις ισοπαλίες «προέρχονται» οι βαθμοί που απέσπασε η Blackburn.

 

Διαιτητής

 

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Howard Webb με βοηθούς τους Cann και Mullarkey.

 

 

Προσφορές εταιρειών
Gamebookers - Νέο Bonus!
(Bonus 100% μέχρι €50)
Betclic - Bonus 100%
(Bonus 100 €)
Bwin - Bonus 100%
(Bonus έως & 100 €)
Betoto - Bonus 100%
(Bonus έως & 100 €)

Στοίχημα

29/07/2010 (KΩΔ.145)

Aalesund

Motherwell

Under

29/07/2010 (KΩΔ.160)

Maribor

Hibernian

Under

29/07/2010 (KΩΔ.167)

Maritimo

Bangor City

Over

29/07/2010 (KΩΔ.168)

FK Rabotnicki

Liverpool

Over

29/07/2010 (KΩΔ.169)

Shamrock Rovers

Juventus

Under