Πέταγε "φωτιές" η Ιρλανδία...
Πιάνοντας κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση η Ιρλανδία έκανε το δύο στα δύο και συνεχίζει να βλέπει αφ΄ υψηλού τους αντιπάλους της καθώς βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου έχοντας 6 πόντους. Το παιχνίδι πριν την έναρξη του είχε ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους που με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν επιβεβαίωσαν τον "τίτλο" τους. Η Ανδόρα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στο τέλος του ημιχρόνου και πέραν αυτού δεν ανησύχησαν άλλη φορά ουσιαστικά τους αντιπάλους τους.
Α΄ Ημίχρονο
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και από την αρχή πήραν τα ηνία του ματς. Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε για τους Ιρλανδούς στο 13΄ όταν το σουτ του McGeady πέρασε λίγο άουτ. Ένα λεπτό μετά όμως ήρθε το πολυπόθητο τέρμα όταν μετά από κόρνερ ο Kilbane έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η Ανδόρα προσπάθησε να βγει μπροστά και να πιέσει ψηλά την αντίπαλο της χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι αξιόλογο. Αντιθέτως στο 41΄ ο Doyle διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με ένα φανταστικό σουτ από τα 30 μέτρα.
Και ενώ όλοι πίστευαν πως αυτό θα είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ο Martinez με μια προσωπική ενέργεια και με μακρινό σουτ μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 2-1.
Β΄ Ημίχρονο
Η Ιρλανδία μπήκε αποφασισμένη στην επανάληψη για να... καθαρίσει τη μπουγάδα και στο 54΄ ο Robbie Keane έλαβε το μήνυμα και έκανε το 3-1 για την ομάδα του με ωραίο πλασέ.
Από το τρίτο γκολ και μετά όπως ήταν φυσιολογικό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το καρέ όμως μία-δύο φάσεις που δημιουργήθηκαν δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Από την άλλη η Ανδόρα κρατούσε παθητικό ρόλο συμβιβασμένη με το αποτέλεσμα.
Προς το τέλος της αναμέτρησης ο κόσμος επιζητούσε ένα τέταρτο τέρμα και οι παίκτες της Ιρλανδίας ανέβασαν για λίγο τον ρυθμό τους προκειμένου να τους ευχαριστήσουν. Ο Doyle όμως σε διαδοχικές φάσεις στο 79΄ και στο 81΄ από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στην εστία της Ανδόρας.
Ιρλανδία: Given, O'Shea (75΄ Kelly), St. Ledger, Dunne, Kilbane, Lawrence, Whelan (60΄ Gibson), Green, McGeady, Doyle (82΄ Keogh), Keane.
Ανδόρα: Josep Anton Gomez, Bernaus, Christian Martinez, Lima, Pujol (86΄ Sonejee), Escura, Sebastia Gomez, Ayala (71΄ Andorra), Vieira, Moreno (59΄ Jimenez), Silva.
- 10:12 Στην αντεπίθεση ο Wenger!
- 09:50 Στήριξε ξανά De Gea ο Fergie
- 09:36 Θα φανεί αν τα φαβορί θα ανέβουν (4-5/2/12)
- 09:32 ‘’Δεν νιώθω πίεση’’
- 09:19 ‘’Τα λύσαμε, οπότε συνεχίζουμε’’
- 09:17 Goal και over στη League 1 (4-5/2/12)
- 09:05 Ανεβάζει ρυθμούς η Standard (4/2/12)
- 08:34 Scottish Cup (preview)
- 08:27 Μάχες στην κορυφή και την ουρά (4-5/02/2012)
- 08:14 O X-MAN κοντά σας, στην δύσκολη αποστολή ανεύρεσης των “X” του κουπονιού (04/02/2012)
Στοίχημα
04/02/2012 (KΩΔ.218)
Arsenal
Blackburn
Over
04/02/2012 (KΩΔ.248)
Norwich
Bolton
Over
04/02/2012 (KΩΔ.251)
Cardiff
Blackpool
Over
04/02/2012 (KΩΔ.260)
Carlisle
Chesterfield
Over
04/02/2012 (KΩΔ.279)
Swindon
Burton Albion
Over


