Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Bet προτάσεις από το Champions League με μια ματιά (19/4/17)

Αναμετρήσεις από το Champions League, περιλαμβάνονται στις εκτιμήσεις της στήλης και σήμερα, με στόχο πάντα τις καλές αποδόσεις σε συνδυασμό με τις σωστές επιλογές.

Καλησπέρα σας.

Εξαιρετικά μας πήγε χθες βράδυ, με όλα τα σημεία μας να περνούν και το πάρτυ του απόλυτου να μας δίνει συνολική απόδοση της τάξης του 17,41 παρακαλώ!

Αναλυτικά πέρασε το 2-3 G (2,15) στο Leicester City – Atletico Madrid 1-1 (πλήρης δικαίωση από την ισπανική ομάδα, που κακοποιεί το άθλημα αλλά είναι σίγουρη επένδυση με τα αποτελέσματά της), το Under 2,5 (1,93) στο Bolton Wanderers – Bury 0-0 (δεν μας πρόδωσε η εμπιστοσύνη που δείξαμε στην αφλογιστία των δύο πλευρών), το Over 2,5 (1,57) στο Ballymena Utd FC – Cliftonville 4-1 (μέσα σε 7′ λεπτά πληρωθήκαμε στον αγώνα εδώ αν και μας άγχωσε κάπως το 0-0 του 1ου ημιχρόνου) , το Over 2,5 (1,65) στο Linfield – FC Glenavon 3-0 (από το 1ο ημίχρονο έιχαμε «καθαρίσει σε αυτό το παιχνίδι) και το Over 2,5 (1,62) στο Ards FC – Portadown 3-2 (από το 51′ πληρωθήκαμε εδώ).

Σήμερα έχουμε περιορισμένη διαθεσιμότητα. Δύο όλα κι όλα παιχνίδια από το Champions League, τα οποία είναι και άξια λόγου, παρ’ όλο που κανένα από αυτά δεν είναι αγγλικού ενδιαφέροντος. Στα υπόλοιπα διαθέσιμα παιχνίδια, δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον, οπότε δεν θα ασχοληθούμε και με αυτά.

Συνοπτικά οι προτάσεις μας για σήμερα Τετάρτη 19/4/2017 έχουν ως εξής:

2167. Monaco – Dortmund Over 3,5 (1,80)

2168. Barcelona – Juventus 1 & Over 2,5 (1,88)

Σας υπενθυμίζω ακόμα μία φορά ότι, μπορούμε να παίξουμε μονά τα προτεινόμενα παιχνίδια όπου μας δίνεται η επιλογή αυτή, ή να τα παίξουμε όλα σε σύστημα 3,5 ή 4,5, σε δυάδες ή και τριάδες. Για τους πιο θαρραλέους, που θέλουν να προκαλέσουν την τύχη τους, υπάρχει πάντα και η επιλογή του παρολί.

Οι αποδόσεις είναι της stoiximan.gr και μπορείτε να τις παίξετε από εδώ.

Καλή μας επιτυχία!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *